nlc.hu
TV-sztárok
Ujvári Izabelláért megőrülnek a németek, mindenkit elképráztatott

Ujvári Izabelláért megőrülnek a németek: elképesztő mutatványa bejárta az internetet

Az utcán kezdett el néhány trükköt mutatni a német szurkolóknak és most az internet sztárja lett Ujvári Izabellából, az egykori Exatlon Hungary versenyzőjéből.

Az Exatlon sztárja nemcsak szép, de a focilabdával is fantasztikusan zsonglőrködik és ezt a tudását meg is mutatta anémeteknek!

Ujvári Izabelláért megőrülnek a németek: elképesztő mutatványa bejárta az internetet

 

Újvári Iza a német focirajongókat kápráztatta el az utcán Pető Brúnóval és Marics Petivel. 

Újvári Izát az ország a TV2 Exatlon Hungary harmadik évadában ismerte meg,  és később visszatért az All-Star évadba is. Mindkét alkalommal a Bajnokok csapatát erősítette.

Mivel a szőke sportolónak az atlétika mellett a foci az egyik kedvence, így senkit nem lep meg, hogy a Németországban rendezett Európa-bajnokságon is szurkolt a magyar válogatottnak. Ez alkalomból pedig bejárta az internetet egy videó is, amint Iza elkápráztatja foci tudásával a németeket. A videóban Marics Peti és Pető Brúnó is szerepelnek, hiszen ők is ott voltak a meccsen. A videót az egyik legolvasottabb brit híroldal, a Daily Mail is megosztotta a fiatal sportolóról. 

A mindig energikus és életvidám lányt egy évvel ezelőtt a mentőautó vitte kórházba, mivel egyik reggel hasi fájdalmakra ébredt. Az orvosok a vizsgálatok során megállapították, hogy Iza petefészkében gyakorlatilag szétrobbant egy ciszta.

 

Két órán keresztül operáltak, majd a műtétet követő délelőtt hazaengedtek a kórházból. Jelenleg otthon lábadozok, de még mindig komoly fájdalmaim vannak. Az orvos azért megnyugtatott, a profi sportolói karrieremet nem veszélyezteti, hogy szétrobbant bennem egy ciszta, de most pihennem kell. Akárhogy is számolom, ez már a nyolcadik műtétem volt. Csak a térdemet operálták ötször, aztán volt egy mandulaműtétem, majd a vakbelemmel voltak gondok, most meg ez történt. Természetesen a családom és a barátaim támogatnak, de ez most egy nehéz időszak

-nyilatkozta korábban a sportoló.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top