nlc.hu
TV-sztárok
Szívbemarkoló szavakkal köszöntötte Rubint Rékát születésnapján Schobert Norbi

Szívhez szóló szavakkal köszöntötte Rubint Rékát a születésnapján Schobert Norbi

Egy mesés utazással és pár megható sorral kedveskedett a Schobert család feje feleségének születésnapja alkalmából. Ez ám a nem akármilyen szülinap!

Ma ünnepli 46. születésnapját Rubint Réka, mely alkalomból férje, Schobert Norbi a saját közösségi oldalán is felköszöntötte feleségét. Soraiban rendkívül szívbemarkoló gondolatokat fogalmazott meg, unokák, de még dédunokák is szóba kerültek Norbi születésnapi köszöntőjében.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

„Isten éltessen Életem Szerelme, a legszebb 23 évem középpontja! 46 éves lettél, de én most sem látlak többnek 30-nál!

Azt kívánom Neked tiszta szívből, hogy most kezdődjön a B oldal és neveljük fel az unokákat és a mennyből azt is látni akarom ahogy dédiként pelenkázol!

„Én soha nem hagylak el! Ha elhagysz, mondd meg hova mész és követlek.”

– írta meg bejegyzésében a fitneszguru – aki láthatóan már nagyon készül a nagypapa szerepre, melyhez néhány exkluzív fotót is posztolt, melyeken Réka és családjuk látható az elmúlt évtizedekből. 

Nem csak ez a kedves köszöntő volt azonban az egyetlen, amit a fitneszlady a szerelmétől kapott ajándékba, ugyanis a Schobert család feje egy mesés utazással is meglepte feleségét a nagy nap alkalmából. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top