nlc.hu
TV-sztárok
Csak idős korukra békült ki Gálvölgyi János és Vágó István

Csak idős korukra békült ki Gálvölgyi János és Vágó István

A kvízmester olykor évtizedekre képes volt megsértődni.

Gálvölgyi János paró­diái közül a Vágó Istvánról készült Van benne valami jelenete a mai napig az egyik legnépszerűbb. Évtizedekig úgy tűnt, Vágónak semmi problémája nem volt azzal, hogy Gálvölgyi kifigurázta, ám Kerényi Péternek a napokban megjelent Vissza-Vágó című könyvéből kiderült, a kvízmester könnyen megsértődött és nagyon tudott haragot tartani – írja a Blikk, részleteket is közölve a műből.

Sokáig nem volt felhőtlen Gálvölgyi János és Vágó István kapcsolata - Fotók: (b): Sajtóklub // (j): MTI Fotó: Marjai János 

Sokáig nem volt felhőtlen Gálvölgyi János és Vágó István kapcsolata – Fotók: (b): Sajtóklub // (j): MTI Fotó: Marjai János 

Az egyik legsikeresebb paródiám, őróla. Ami – bizonytalanul mondom – nem biztos, hogy tetszett neki. Vagy amikor a Heti hetes című műsorban úgy megsértődött ránk Bajor Imivel – ma sem tudom, miért –, hogy egy időre még a telefonszámunkat is törölte” – osztotta meg a könyvben személyes emlékét Gálvölgyi. Kibékülésükre azonban csak hosszú évek után került sor, meglehetősen bizarr helyzetben.

Egy reggeli tévéműsorban mindketten vendégek voltak, a szereplésük előtt azonban a főszerkesztő rájuk zárta az ajtót, mondván: addig nem engedi ki őket, amíg ki nem békülnek. Ekkor derült ki, hogy mi volt Vágó István sértődöttségének az oka. 

“Ültünk, néztük egymást, majd hosszú idő múlva Pista kibökte, hogy körülbelül 25 évvel korábban a tévé (MTV) balatonszéplaki üdülőjében állítólag valami rosszat mondtam róla” – mesélte Gálvölgyi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top