nlc.hu
TV-sztárok
Bevallotta: ezért büszke a testére Rácz-Gyuricza Dóra

Bevallotta: ezért büszke a testére Rácz-Gyuricza Dóra

Másképpen néz saját testére, amióta anyuka lett, és úgy érzi, személyisége is sokat változott a szülés óta.

Rajongói kérdésekre válaszolt Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra, ezeket pedig közzé is tette 24 órán át elérhető Instagram történetében. „Életmódot válts, ne fogyókúrázz! Az egészséges étkezés legyen az alap, és a csaló nap a ritka, ne pedig fordítva. Fegyelem, kitartás! Hosszú távra tervezz, és azért csináld, mert szereted és tiszteled magad annyira, hogy megtedd a testedért, és egészségesen tartsd!Legyél bőszke magadra! Ne másokhoz hasonlítsd a tested, hanem a saját eredményeidet ünnepeld!” – javasolta egyik válaszában annak a követőjének, aki fogyókúrás tippeket kért tőle.

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

Kiderült ezen kívül az is, hogy férje főztjéből az étteremben az égetett karfiol, míg otthon a székelykáposzta a kedvence, és szerinte kislányuk egyértelműen Jenőre hasonlít kettőjük közül jobban. Arról pedig részletesen is mesélt, hogyan változott meg az anyaság hatására. „Fizikailag sokkal-sokkal elfogadóbb vagyok magammal, mint azelőtt, büszke vagyok a testemre, hogy egy olyan tökéletes remekművet tudott alkotni, mint a kislányom. Másfél év alatt értem el azt a célt, amit szerettem volna, mert a szoptatás és az új nehézségek mellett türelmesebbé váltam magammal szemben. Nem ez volt a prioritás. Sosem szidom magam, nem engedem, hogy a kislányom azt hallja, hogy nem vagyok elégedett magammal, hiszen ő is én vagyok. Személyiségfejlődésben is rengeteget változtam: példamutatás, felelősségtudat, fészekrakás, otthonteremtés, most ezek az elsődleges céljaim” – írja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top