nlc.hu
TV-sztárok
Nagy bejelentést tett Bárdosi Sándor, nem hagyja annyiban Boráros Gábor beszólását

Nagy bejelentést tett Bárdosi Sándor, nem hagyja annyiban Boráros Gábor beszólását

Az olimpikon és ketrecharcos között olyannyira elfajult a vita, hogy egy bokszmeccs keretében tesznek majd pontot nézeteltéréseik rendezésére.

Egészen elképesztő pillanatoknak lehettünk szem és fültanúi a vasárnap esti Sztárboxban. Bárdosi Sándor és Boráros Gábor szócsatája ugyanis odáig fajult, hogy kihívták egymást egy meccsre. Az eseményeknek azonban komoly előzménye is volt. 

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Történt ugyanis, hogy Bárdosi Sándor is ringbe szállt a Sztárbox egyik gálameccsén Árpa Attila ellen, aki felett sikerült olyannyira is győzedelmeskednie, hogy az egykori Nagy Ő fogvédőjét is kiütötte. A Gigászok csatáját végül meg is nyerte az egykori olimpikon, akinek teljesítménye ennek ellenére sem nyűgözte le Boráros Gábort, úgy vélekedett, hogy  Bárdosinak el kellene felejtenie a bokszot, nem kellene ringbe szállnia senki ellen, s inkább az edzősködésnél kellene maradnia.

A Blikknek Bárdosi reagált is az ellene felhozott gondolatokra, úgy fogalmazott: 

“Ez most komoly? Boráros Gábor szerint nem tudok bokszolni? Nem tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek… Inkább sírnom kellene, látva Boráros legutóbbi MMA-mérkőzéseit… De ha ekkora szája van, álljon ki egy meccsre egy nyugdíjassal, vagyis velem! Bárhol, bármikor! Ja, és nem ketrecben, MMA-szabályok szerint, mert ott még rosszabbul járna, hanem ringben és egy igazi bokszmeccsen! Ott majd meglátjuk, mennyi közöm van az ökölvíváshoz…” – mondta a birkózó igencsak ingerülten.

Megtörtént a kihívás

A dolog egészen odáig fajult, hogy a Sztárbox legújabb adásában tényegesen ki is hívták egymást egy összecsapásra. 

Kiderül, Gábor, hogy a bokszban ki az ügyesebb

– mondta Bárdosi Sándor. A küzdelmüket egyébként , majd ezek után kettejük közé állították Csobot Adélt, és mélyen egymás szemébe nézve, fel is készültek a mérkőzésre, amit már nem a Sztárboxban, hanem a HELL Boxing Kings versenyen láthatunk majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top