nlc.hu
TV-sztárok
Szerelmi botrány a Sztárboxban: Varga Viktor barátnője előtt csókolt meg egy másik nőt

Szerelmi botrány a Sztárboxban: Varga Viktor a barátnője előtt csókolt meg egy másik nőt

Bár az énekes korábban azt nyilatkozta, hogy a verseny miatt felfüggesztették kapcsolatukat, ennek ellenére Lili mégis ott szurkolt neki az arénában. Bár ezek alapján azt gondolhatták az emberek, hogy minden rendben van köztük, a meccs vége után váratlan dolog történt.

A vasárnap esti Sztárbox első mérkőzését Varga Viktor egyhangú pontozással nyerte Sánta Lacival szemben. Az énekes kétségtelenül nagyon örült a győzelmének, hiszen ezzel bekerült a szuperdöntőbe. Örömében azonban az énekes egy olyat tett, ami alapos megdöbbenést okozott a stúdióban. 

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

A Story.hu ugyanis kiszúrta, hogy Viktor a mérkőzés után egy szőke lányt csókolt szájon, annak ellenére, hogy Lili is ott volt szurkolni számára a stúdióban. Bár a Sztárbox versenyére való felkészülésekor az énekes azt nyilatkozta, hogy a párkapcsolata helyett minden erejével az edzésekre fókuszál – amit akkor Lili meg is értett – így felfüggesztették kapcsolatukat. 

„Lili megértette, hogy a boksz most prioritást élvez az életemben, és ha az ember valamit komolyan vesz, akkor nem fér bele semmi más. De jóban vagyunk. Hogy az élet mit hoz, azt magam sem tudom. Egy biztos, továbbra sem fogok kapkodni. Ráérek a nősülés és a családalapítás témakörén majd 40 után gondolkodni”

– nyilatkozta Varga még szeptemberben. 

Egyezség ide vagy oda, úgy tűnik, rendkívül rosszul esett Lili számára Viktor cselekedete, ugyanis a jelenet után kiviharzott az arénából. Őt ugyanis miután megölelte, egy szőke nőt, aki mellette állt, szájon is csókolta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top