nlc.hu
TV-sztárok
Megegyezés született Horváth Lajos Ottó és a Nemzeti Színház között

Megegyezés született Horváth Lajos Ottó és a Nemzeti Színház között

Horváth Lajos Ottó tavaly novemberben szenvedett súlyos balesetet a Rómeó és Júlia előadása közben.

Egy éve nem kerül pont a Nemzeti Színház és két művész, Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia ügye végére, akik tavaly novemberben szenvedtek súlyos balesetet a Rómeó és Júlia előadása közben.

A színészek most a teátrummal közös sajtóközleményben külön-külön nyilatkoztak arról, hogy megállapodást kötöttek a Nemzetivel.

Megegyezés született Horváth Lajos Ottó és a Nemzeti Színház között

(Fotó: fotocentral)

A Nemzeti Színház Nonprofit Zrt. és Horváth Lajos Ottó 2024. október 18-án megállapodást kötött egymással, amiben a 2023. november 10-én a Rómeó és Júlia című előadás során sajnálatos módon bekövetkezett munkabalesettel összefüggésben közöttük felmerült minden nyitott kérdést és igényt peren kívül, békés úton, véglegesen, teljeskörűen és valamennyi érintettre nézve kötelező érvénnyel rendezték.

– írta a Nemzeti Színház.

Szász Júlia, Horváth Lajos Ottó és Vidnyánszky Attila között olyannyira elmérgesedett a viszony, hogy a színészek nem is tértek vissza a Nemzetibe, hanem együtt, a Centrál Színházban folytatják karrierjüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top