nlc.hu
TV-sztárok
Több évtized után is bomba formában vonultak végig a kifutón a Victoria's Secret angyalok

Akkor és most: Több évtized után is bomba formában vonultak végig a kifutón a Victoria’s Secret angyalok

Hatalmas meglepetés volt az idei Victoria's Secret divatbemutató, ugyanis olyan modellek is a kifutóra léptek, akik közül volt olyan, aki már 24 évvel ezelőtt is végig sétált náluk.

A Victoria’s Secret divatbemutatóját először 1995-ban rendezték meg és fénykorában az év egyik legkiemelkedőbb divateseményének számított. Az ikonikus kifutóra az idei évben is visszatértek azok a neves modellek, akiket évtizedekkel ezelőtt is láthattunk, és meg kell mondjuk: csak úgy ragyogtak a mindenkiből vegyes érzelmeket kiváltó show-n. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Több veterán szupermodell, így Kate Moss, Eva Herzigova és Tyra Banks is visszatért, az 56 éves Carla Bruni pedig ezen a bemutatón debütált a fehérneműmárka modelljeként. A show zenei blokkjában ezúttal kizárólag női előadók léptek fel: a legendás Cher, a friss Grammy-díjas Tyla valamint a Blackpink K-pop csapat szólókarrierbe kezdett tagja, Lisa.

Mellettük a kifutóra léptek napjaink legfelkapottabb topmodelljei, többek között Gigi Hadid és Bella Hadid vagy épp Palvin Barbi, ott volt a márka több ikonikus angyala, így Adriana Lima, Doutzen Kroes, Jasmine Tookes vagy Candice Swanepoel, számos fiatal tehetség, ázsiai és afroamerikai modellek, több neves plus size modell, köztük Ashley Graham és Paloma Elsesser, de képviseltették magukat transznemű modellek is, Valentina Sampaio és Alex Consani személyében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top