TV-sztárok
Szponzorált tartalom

Született feleségek akkor és most! Szerinted ki változott a legtöbbet?

2004 októberében indult hódító útjára a Született feleségek című sorozat. Hihetetlen, de azóta eltelt 15 év! Kíváncsi vagy, mennyit változtak a sorozat szereplői? Mutatjuk!

Nyolc évadon keresztül szórakoztattak minket a Lila Akác köz lakói. A sorozat 2004-ben startolt el, az utolsó részt pedig 2012-ben adták le. Szerelmi sztoriktól, botrányoktól, bonyodalmaktól nem volt mentes ez a 8 évad, nem csoda, hogy a Született feleségek  egy 20 országot felölelő felmérés szerint a harmadik legnézettebb műsor volt. Magyarországon az első évad sugárzása 2005-ben kezdődött, az összes évadot leadták, a 15 éves sorozat pedig most újra képernyőre kerül a TV4 csatornán.

De mit történt 15 év alatt a szereplőkkel? Ki, mennyire változott? Mutatjuk!

Teri Hatcher – Susan Mayer

Teri Hatcher az elmúlt években színészi karrierje helyett inkább a plasztikai beavatkozásai miatt került reflektorfénybe. Tökéletes alakját azonban nemcsak a sebészek ügyes kezének köszönheti: állandó résztvevője a maratoni futásoknak és a jótékonysági sportrendezvényeknek, valamint szenvedélyes rúdtáncos is.

2007-ben:

És napjainkban:

Eva Longoria – Gabrielle Solis

Eva Longoria élete gyökeresen változott, hiszen édesanya lett. Amióta a kis Santiago Enrique megszületett, a színésznő minden idejét igyekszik vele tölteni, ami érthető. A Született feleségek egykori Gabija majd kicsattan a boldogságtól, ráadásul kisfia alig múlt egy éves, de a színésznő már vissza is nyerte szülés előtti alakját is.

2006-ban:

És napjainkban:

Felicity Huffman – Lynette Scavo

Felicity Huffman sem unatkozott, főleg az elmúlt időszakban: kiderült, hogy az amerikai színésznő 15 ezer dollár kenőpénzért juttatta be lányát az egyik legjobb amerikai egyetemre. A bíróság a bűnösségét elismerő Huffmant tizennégy nap börtönbüntetésre ítélte, emellett 250 óra közösségi munkát kell végeznie, továbbá 30 ezer dollár büntetést kell fizetnie.

2005-ben:

Napjainkban:

Marcia Cross – Bree Van De Kamp

A Született feleségek mindig szigorú Breeje a magánéletben nagyon laza anyuka. A színésznőnek ikerlányai vannak, akikkel imád közös programokat szervezni. Nyugodt, botrányoktól mentes életet él.

2006-ban:

Napjainkban:

Nicolette Sheridan – Edie Britt

Sajnos Teri Hatcherhöz hasonlóan Sheridan sem vetette meg a plasztikai beavatkozásokat az elmúlt években, amik – a fotót elnézve – teljesen elcsúfították az arcát. Ebben az esetben nagyon igaz a mondás: a kevesebb néha több!

2006-ban:

Napjainkban:

Brenda Strong – Mary Alice Young

Brenda Strong a Született feleségek után az új Dallasban is kapott szerepet. A most 59 éves színésznőnek egy gyermeke van, Portlandben él.

2010-ben:

Napjainkban:

Mit gondoltok? Ki változott a legtöbbet? És ki az, akin egyáltalán nem fog az idő vasfoga?

(Fotók, nyitó kép: profimedia)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top