Utazás

12 strandpapucs, amihez NAGYON bátornak kell lenni

Hú, mennyi dögös papucs! Csupa olyan, aminek Lady Gaga és Poldi bácsi is örülne. Te melyiket vennéd fel a strandra?

1. Ez a strandpapucs tuti ajándék egy informatikus szülinapjára. De legyünk őszinték! Valóban azt szeretnénk, ha mindenki programozónak nézne? Nem beszélve arról, hogy egész nap billentyűkön tapicskolnánk.

2. Minden addig vicces, amíg nem kerül a mi lábunkra. Azután, hogy jót nevettünk, gondoljunk csak bele, ebben a strandpapucsban folyton az az érzésünk lenne, beleléptünk valamibe.

3. Halak a talpunk alatt? Ne már! Akkor inkább maradjunk az előző szendvicsnél!

4. Mivel a legtöbb egyujjas papucs uniszex, a szín és a méret alapján döntünk. De azért furán nézne ki, ha a medencénél egy ilyenből bújna ki az alfahím.

5. Csak az a szép zöld gyep… – Poldi bácsi is megmondta már. Talán ő örülne legjobban, ha a nagyi ezzel a lábbelivel lepné meg.

6. Ez mi? Ha eddig ezt a kérdést még nem tettük fel, itt az ideje. Talán egy takarító néni tudna rá válaszolni.

7. Még ha szeretjük is a szokatlan dizájnt, érdemes elgondolkodni azon, mi lesz, ha vizes homokba süppedünk ezzel a talpunk alá gyűrt derékszíjjal.

8. Aki gyermekkorában arról ábrándozott, bárcsak ő lehetne Ariel, a sellőlány, végre kipróbálhatja az érzést.

9. Amikor először meglátjuk, talán fel is kiáltunk: nahát, milyen praktikus papucs! A strandon azonban egy pillanatra sem tudnánk lazítani, mert árgus szemekkel figyelnénk, mikor hagyjuk el az ötezrest vagy a lakáskulcsot.

10. Lady Gaga biztosan nem mondana nemet egy ilyen lábbelire, ha meglátná egy vízparti bódé állványán. 

11. Be kell látni, a kreativitásnak nincsenek határai. Ennek ellenére ezt a papucsot ne próbáljuk meg házilag elkészíteni.

12. És végül a DIY-kategória győztese. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top