Utazás

Családi nyaralás: 7 tökéletes európai úti cél

Családi nyaralást terveztek? Európába utaznátok? Úti célnak adunk 7 tippet, hová érdemes a tökéletes nyaralást megszerveznetek.

A családi nyaralást nem is olyan egyszerű megtervezni. Javaslunk hét európai tippet, ahol gyerekekkel együtt is garantáltan jól fogjátok érezni magatokat.

1. családi nyaralás: Toszkána – Olaszország

Toszkána csodás városai remek lehetőséget kínálnak kirándulásra, városnézésre. Az agroturizmus apartmanjainak kínálata óriási, olcsóbbtól drágábbig széles a választék. Szinte valamennyi ház hatalmas kerttel, medencével felszerelt, így ha nem is mozdultok ki mindennap a szállásról, még kisgyerekekkel is kellemes nyaralásban lehet részetek.

2. családi úti cél: Halkidiki tengerpart – Görögország

A tengerparti nyaralás a családok ideális úti célja. Görögország gyönyörű tengerpartjai egészen biztosan nem okoznak csalódást.

3. családi nyaralás: Andalúzia – Spanyolország 

A spanyol Riviéra számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál. Kedvező áron bérelhetők családi apartmanok, a tengerpart homokos, a víz hőmérséklete kellemes. Andalúzia egyetlen hátránya, hogy a távolság miatt repülővel érdemes elsősorban utazni, és a helyszínen bérelni kell autót.

4. családi nyaralás: Provence – Franciaország

Provence levendulaillatával nem lehet betelni. A gyönyörű vidéki villákban nagy méretű szobákat lehet bérelni, bár az árak Provence-ban kissé borsosak.

5. családi nyaralás: Tirol – Ausztria

Tirolban számtalan családi és gyermekprogramot találni. Ausztria a síelés mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a nyári turizmusra is. Panziókban elfogadható árakon kínálnak szobákat, apartmanokat.

6. családi nyaralás: Bledi-tó – Szlovénia

A Bledi-tó szépsége mindenkit ámulatba ejt. Szlovénia egyre népszerűbb nyári úti cél. A tóban lehet fürdeni, a szállások árai kifejezetten kedvezőek, ráadásul Magyarországról autópályán néhány óra alatt elérhető nyaralóhely.

7. családi nyaralás: Dalmácia – Horvátország

Horvátország az egyik legnépszerűbb úti cél, ha családi nyaralásról beszélünk. Bár Dalmácia messzebbre esik az Isztriához képest, nagyobb gyerekekkel mégis érdemes ezen a káprázatosan szép környéken szállást keresni.

További nyaralási cikkek az NLCafén:

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top