Utazás

Ők a világ legbunkóbb utasai

Több mint 700 légiutas-kísérő osztotta meg a világgal hajmeresztő történeteit.

Ömlöttek a történetek a Redditre olyan utasokról, akik egy része szimplán csak szánalmas, másik részénél egészen érthetetlen, hogy nem verték még őket agyon. Nem lehet könnyű légiutas-kísérőnek lenni, az biztos.

Abban egyetértettek a szakma képviselői, hogy a részeg utasokkal van a legnehezebb dolguk. De rajtuk kívül is akadnak problémás esetek. Egy kövér férfi például azért kapott dührohamot, mert egy ugyanolyan kövér férfi mellé kellett volna ülnie.

És közben persze végig mosolyogni kell
És közben persze végig mosolyogni kell

Egy másik utas nemes egyszerűséggel nekilátott levágni a lábkörmeit utazás közben, de olyan is volt, aki a széksorok közé guggolva akarta elvégezni a dolgát. Más egy frissen telefújt, még meleg papír zsebkendőt nyomott a légiutas-kísérő kezébe, hogy ugyan dobja már ki. De ő legalább nem csapkodta hátba az alkalmazottakat, így jelezve, hogy inni kér.

Azt viszont nehéz lehetett kibírni arcon röhögés nélkül, amikor egy gondos apuka megkérte a stewardesst, hogy ugyan szóljon már a pilótának, kapcsolja le a bal oldali hajtóművet, mert a fia nem tud aludni.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top