Utazás

Repülőgépen füstölt el a hibátlannak ígért Samsung

Nem ért még véget a Samsung vesszőfutása a Note 7-esekkel. Evakuálni kellett egy repülőgépet egy már kicserélt, de mégis füstölő telefon miatt.

Még a felszállás előtt elkezdett füstölni egy Samsung Galaxy Note 7, amit a tulajdonosa a légi kísérők utasítására ki is kapcsolt. Ekkor kezdett el füstölni a telefon, ami miatt az egész repülőt evakuálták. A Samsung még szeptember elején állította le a Note 7-esek gyártását, mert több tucat esetben kaptak lángra a telefonok. Nagyszabású visszahívási akciót indított és elkezdte a hibás készülékek cseréjét. A Southwest Airlines Baltimore-ba tartó járatán elfüstölt készüléket szeptember végén, a felszólításnak eleget téve cseréltette ki tulajdonosa.

A Samsung az alábbi közleményt adta ki az ügy kapcsán: “Ameddig nem kerül birtokunkba a készülék, nem tudjuk megerősíteni, hogy ebben az incidensben egy új Note7-es érintett. A Southwesttel és a helyi hatóságokkal együtt most azon dolgozunk, hogy visszaszerezzük a készüléket, és megbizonyosodjunk a hiba okáról. Több információval csak a készülék vizsgálata után fogunk tudni szolgálni.”

 A The Verge úgy tudja, a kétszer is pórul járt Samsung tulajdonos harmadjára egy iPhone 7-est választott magának. Erről a készülékről pár napja jelent meg egy felrobbanós hír, így nem biztos, hogy remek váltás volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top