Utazás

Itt az applikáció, ami minden növényt felismer neked

Eljött az ideje, hogy te is házi botanikuscsászárrá avanzsálj, és ehhez csak egy mobilos alkalmazás letöltésére lesz szükséged!

Senki nem várhatja el tőlünk, hogy a fejünkben legyen egy teljes kis növényhatározó, de épp ezért gyakran kerülhetünk bajba a kertben, amikor el akarjuk dönteni, hogy valami kihúzásra ítélt gaz, vagy általunk ültetett virágkezdemény.

Itt az applikáció, ami minden növényt felismer neked 

Ezért jött létre a B&Q nevű applikáció, a növényismeret Shazamja, ami képes a telefon kameráján keresztül azonosítani növényeinket. Az applikáció a gazok felismerésén túl további hasznos kertészkedési tippekkel is szolgál, például abban is segít, hogy kedvenc virágaidhoz hasonlókat keressen neked a kertedbe.

Itt az applikáció, ami minden növényt felismer neked

Az app fejlesztői szerint egy ilyen mobilos kisokos azért is nagyon hasznos, mert az emberek nagy része nem tudja megkülönböztetni a nemes virágfajokat a közönséges gaztól, így könnyen dzsumbujjá változhat a kertjük, ha kicsit nem figyelnek oda. A B&Q ingyenesen letölthető Androidra és iPhone-ra is! 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top