Utazás

Utcán támadt kutyára, majd emberre a veszett hiúz – videó

Egy kisebb termetű hiúz rontott neki egy német juhászkutyának Arizonában, miközben a gazdája sétáltatta az utcán. A hiúz aztán a férfira is rátámadt, megharapta és eltörte az ujját. Később az is kiderült, hogy a vadállat veszett volt.

Egy veszett hiúz támadt rá egy német juhászra és gazdájára Arizonában, kutyasétáltatás közben. Az esetről készült felvételen jól látszik, ahogy a kutya gazdája megpróbálja leszedni hű társáról a kistestű macskafélét, ami sikerül is, ám amikor megpróbálja eldobni magától, megtörténik a baj. 

A hiúz, kihasználva eszméletlen reflexeit és hajlékonyságát, az eldobás pillanatában a szájával ráfog a legközelebbi dologra, ami a gazda hüvelykujja volt. A férfi piruettezik egyet a hiúzzal az ujján, majd minden erejével azon van, hogy kiszabadítsa azt a veszett jószág szájából, ami csak hosszú másodpercek után sikerül. 

A támadásban a férfi hüvelykujja két helyen is eltört, és lejött róla a köröm, plusz elkapta a veszettséget a hiúztól, így négynaponta oltásokra jár. A hiúzt az eset után lelőtték, mert félő volt, hogy másokat is megtámad.

azfamily.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top