Utazás

A véres kezű turkáló nem dolgozhat többet a Liszt Ferenc reptéren

Bevonták a repülőtéri belépőkártyáját annak a férfinak, aki átkutatta egy nő bőröndjét, és összevérezte benne a holmikat.

Bevonták a repülőtéri belépőkártyáját annak a rakodómunkásnak, aki legalább két Londonba repülő utas holmiját átkutatta és összevérezte a Liszt Ferenc repülőtéren – írja a 444.

A lap információi szerint a 46 éves Sz. János beismerhette a tettét vagy bizonyító erejű videofelvétel is készülhetett róla, mivel a reptér már most, a nyomozás teljes befejezése előtt megvonta tőle a belépőkártyát.

A történet azzal kezdődött, hogy egy Londonban élő magyar nő visszarepült Budapestről, és a bőröndje felnyitása után azzal szembesült, hogy minden ruhája és holmija össze van vérezve. Aztán egy férfi is hasonlókat tapasztalt megérkezése után.

A reptéri rendőrök a 444 cikke után nyomozni kezdtek, és megtalálták a négy rakodómunkás közül Sz. Jánost, akinek sebes volt a keze.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top