Utazás

7 álomszép úti cél azoknak, akik utálják a turistákat

Szeretnéd, ha legalább a nyaralásodon békén hagynának az emberek? Akkor máris mutatjuk, hová utazz!

Van, akit egyáltalán nem zavar, ha turisták hada veszi körül, más viszont a falra mászik tőle. Ha az utóbbi csoportba tartozol, nincs könnyű dolgod a nyaralásod megszervezésében. Most mutatunk 7 olyan, világ körüli úti célt, ahol nem kell minden bokorból felbukkanó szelfibotokba ütköznöd!

1. Fakavara, Francia Polinézia

Míg Bora Bora szigetére özönlenek a turisták, Fakavarát még nem fedezték fel, pedig ugyanolya paradicsomi adottságokkal rendelkezik.

2. Montezuma, Costa Rica

Szinte hihetetlen, hogy a csodás tengerpart és a környező vízesések ellenére Montezuma megmaradt a nyugalom szigetének.

3. The Peak District Nemzeti Park, Anglia

Ha szeretnél zavartalanul biciklizni az idilli angol tájban, ezt a környéket látogasd meg! 

4. Lofoten-szigetek, Norvégia

Izlandra egyre több turista érkezik, de a norvég szigetcsoport még érintetlennek számít – pedig az északi fények innen is pompásan élvezhetők.

5. La Digue, Seychelles-szigetek

La Digue az a sziget, ahol jó esély van rá, hogy egyetlen másik turistával sem kell osztoznunk a fehér homokos strandokon.

6. Papingo, Görögország

Míg mindenki a szigetekre tart, te válaszd inkább a görög szárazföldet! Gyönyörű vidékekbe és hangulatos falvakra bukkanhatsz, mint amilyen Papingo is.

7. Hsipaw, Mianmar

A mianmari királyi város, Hsipaw rengeteg látnivalóval és nyugodt atmoszférával vár – még épp elcsípheted, mielőtt felfedezik a turisták.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top