Utazás

Újabb buszos botrány: nem engedte fel a kisgyerekes anyát a sofőr

Szinte menetrend szerint érkeznek a fel nem engedett utasokról szóló beszámolók. Ezúttal az 5-ös busz sofőrje hagyott a megállóban egy kisgyerekes anyát, és nem engedte leszállni azt az utast, aki kiállt az édesanya mellett.

Hatalmas botrány tört ki az egyik 5-ös buszon Budapesten, kiabáltak a felháborodott utasok a sofőrrel, mert nem engedett felszállni egy kisgyerekes anyát, egyszerűen becsukta előtte az ajtót – számolt be a Tények egy utas beszámolója alapján.

A megállóban ragadt édesanyát és gyerekét egy arra járó autós vette fel, majd a következő megállóig vitte. Miután sikerült felszállnia, szóvá tette az incidenst a buszsofőrnek, és megkérdezte a nevét. A vezető erre csak annyit reagált, hogy amíg nem hagyja abba, nem indul el, mert nem lehet beszélgetni vele menet közben.

Ezután egy másik utas is arról számolt be a buszon, hogy korábban ő is hasonlóan járt ugyanezzel a sofőrrel. Ezzel még nem értek véget a megpróbáltatások, ugyanis a buszvezető az anya mellett kiálló utas orra előtt becsukta az ajtót, nem engedte leszállni.

Az ügyben illetékes VT-Arriva személyszállító közölte, kivizsgálják a panaszt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top