Utazás

Újabb reptéri csomagfosztogató bukott le

Éppen lopás közben érték tetten a rendőrök. A lakásában tartott házkutatáson parfümöket, ékszereket, órákat és valutát találtak nagy mennyiségben.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai 2018. február 16-án reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elfogtak egy 44 éves vasadi lakost. A férfi egy Londonba induló járat rakodása közben egy feladott bőröndöt háromszor is kinyitott, és abban értékek után kutatott, azonban a nyomozók tetten érték és intézkedés alá vonták – írja a police.hu.

A rendőrök a rakodómunkást lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd házkutatást tartottak az otthonában. A férfi lakásában feltehetően korábbi bűncselekményekből származó nagy mennyiségű értéktárgyat találtak és foglaltak le a nyomozók: parfümöket, ékszereket, órákat, valutát, (mexikói pesót és orosz rubelt), fényképezőgépet, valamint fedélzeti cateringárut.

Mutatjuk:

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A nyomozás során a gyanúsított szabadlábon védekezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top