Utazás

Egy teljes fesztivált szentelnek a teázásnak Londonban

A teaimádás fővárosában végre teaimádó fesztivált is rendeznek a világ legnagyobb teázói – lesz egy csomó izgalmas program és persze még több tea!

A frappánsan csak Fes-Tea-Val névre keresztelt londoni teafesztivál minden, amiben a teázás szerelmesei reménykedhetnek. A teaimádók fővárosában megrendezésre kerülő ünnep április 21–22. között zajlik majd, és egy rakás izgalmas programmal várja a látogatókat a teakeveréstől a teaetikett-leckéken át a különleges teáskannamustráig.

A fesztiválon több mint 225 teákat és rágcsálnivalókat kínáló stand lesz majd, ahol a teák mellé mindenféle sós és édes finomságot is ropogtathatunk. A rendezvényen elvileg egy csomó mindent megtudhatunk a teáról és annak pozitív élettani hatásairól, szóval a teázás szerelmeseinek tényleg kötelező program. A kávésok pedig csak legyenek türelmesek, míg valahol rendeznek egy kávéfesztivált is…

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top