Utazás

Fotót is mutatott a jövőből az időutazó

A magát időutazónak valló férfi elárulta azt is, mikor érkeznek meg bolygónkra a földönkívüliek.

Egy Alexander Smith nevű férfi azt állítja, hogy még 1981-ben, egy szupertitkos CIA-misszió keretében küldték el a jövőbe, egészen pontosan 2118-ba. Állítása szerint egy kórházban ébredt fel, ahol azon csodálkoztak, hogy miért van olyan furcsán öltözve, a jövőben ugyanis mindenki kizárólag fehér ruhát hord.

A férfi videóhívással adott interjút az Apex TV-nek, elmesélte azt is, hogy a jövőben az autók repülni fognak, az emberek robotokkal randevúznak, a zenét pedig közvetlenül az agyba vezetik.

Smith elárulta, hogy az intelligens földönkívüliek a 21. század közepén érkeznek majd meg a bolygónkra. Nem fognak ideköltözni, de újra és újra meglátogatnak majd minket.

A férfi egy fotót is mutatott, melyet állítólag a jövőben készített.

Az időutazó a Földet érintő legnagyobb veszélyekre is felhívta a figyelmet, ezek pedig: a globális felmelegedés, a tengerszint megemelkedése és a szén-dioxid mennyiségének növekedése az atmoszférában.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top