Utazás

Kirúgták az utasokkal száguldozó buszsofőrt

Őrült száguldozás lett abból, hogy az egyik busz meg akarta előzni a másikat. A sofőrök az utasok életét is veszélyeztették.

Kirúgták a buszsofőrt, aki száguldozva üldözte néhány hete a 83-as főúton az előtte haladó buszt. Előzni akart, de a másik nem engedte, még a szembejövő sávba is átment, hogy a másik véletlenül se tudja megelőzni – számolt be a Tények.

A hátul haladó buszsofőr annyira megsértődött, hogy az előtte száguldozó buszt videózni kezdte, és villogó fényszóróval tolta maga előtt a másikat.

Végül egy megállóban állt meg az utasokkal teli, elöl haladó busz, amely mellett megállt az üldözője. A két sofőr ezután kiabálva vitatta meg, szerintük mi történt az úton.

Az érintett busztársaságok kivizsgálták az ügyet. Megállapították, hogy mindkét sofőr veszélyeztette az utasok életét, ezt a hátsó busz sofőrje elismerte, ezután rúgták ki. A másik sofőr fegyelmit kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top