Utazás

Elsírta magát a takarító, amikor megtudta, hogy pénzt gyűjtöttek a diákok a nyaralására – videó

A férfi évek óta nem látta a Jamaicában élő családját, ezért a diákok gyűjtésbe kezdtek. Gordon és a felesége nemcsak hazautazott, de nyaralt is egy luxusszállodában.

Herman Gordon, a bristoli egyetem egyik takarítója évek óta nem látogatta meg a Jamaicában élő családját, ezért a hallgatók hatalmas ajándékkal lepték meg.

Az egész azzal kezdődött májusban, hogy az egyik diák a Facebookon áradozott a férfiról, milyen kedves és jókedvű, még akkor is, amikor ő a legrosszabb kedvében van. 

Herman Gordon, a kedves és vidám takarító (Fotó: Facebook/Bristruths)

Ezután jött az ötlet, hogy pénzt gyűjtsenek a takarítónak egy jamaicai utazásra. Június végére több mint 230 diák szállt be a kezdeményezésbe, és több mint 1500 font (550 ezer forint) jött össze.

Nagyon sokunknak bearanyoztad a napját, ezért azt szeretnénk, hogy tudd, mennyire kedvelünk és tisztelünk téged

– ezzel a szöveggel adták át a pénzt Gordonnak, aki elsírta magát a meglepetés láttán.

A takarító és felesége így elutazhatott Jamaicába, sőt egy ötcsillagos hotelben nyaralhattak. Gordon „tömény boldogságnak” nevezte az élményt.

A szép gesztussal ráadásul a hallgatók jótékony ügyet is támogattak, a jamaicai nyaralásról készült videó licencbevételeit ugyanis egy egyetemi mentális betegeket segítő alapítványnak ajánlották fel.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top