Utazás

Elsőbbségi beszállást kapnak a karácsonyi csúnya pulcsiban utazók

Még egy érv az ünnepi pulcsik mellett.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a ronda karácsonyi pulcsinak különleges kultusza van, ahogyan azt is, hogy van saját világnapjuk (erről tegnap mi is megemlékeztünk egy fotózás erejéig).

Utóbbi kapcsán az Alaska Airlines nevű légitársaság különleges akciót hirdetett: bárki, aki december 21-én velük utazik és csúnya karácsonyi pulcsiban jelenik meg a repülőtéren, elsőbbségi beszállásra lesz jogosult. Ez azt jelenti, hogy a karácsonyi pulcsiban érkezők elkerülhetik a hosszas sorállást, és még egy plusz kézipoggyászra is jogosultak lesznek – írja a Travel+Leisure

 

Ezen a napon felszállás közben karácsonyi zenékkel szórakoztatják az utasokat, és ingyen ajánlanak nekik egy sor ünnepi filmet.

Természetesen a légitársaság azt szeretné, ha az utasok az #UglySweaterDay és az #iFlyAlaska hashtagekkel fotókat is feltöltenének a közösségi oldalakra, de ez nem feltétele a kedvezménynek.

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top