Utazás

Rémálommá vált a repülőút, amikor az egyik utas alsógatyára vetkőzött – fotók

Az utaskísérőket a jelek szerint egyáltalán nem zavarta.

Lizzie Thompson azt hitte, jól fog járni, ha a nagyobb lábterű ülést választja a repülőgépen. De nagyon nagyot tévedett, pechjére ugyanis egy olyan utas mellé ültették, aki túlságosan is otthon érezte magát a járaton: a férfi alsógatyára vetkőzött, még a zokniját is levette! És ekkor még fel sem szállt a gép…

Az eset az Air France egyik járatán történt. A fiatal lány szerint az utaskísérőket egyáltalán nem zavarta a dolog. Lizzie néhány fényképet is közzétett a Twitteren, ahol azóta is megy az értetlenkedés azon, hogyan történhet meg egyáltalán ilyesmi.

A lány megpróbáltatásai ekkor egyébként még nem értek véget: nem sokkal később egy ukulelés férfi is felszállt, akit az alsógatyás férfi maga mellé ültetett, hogy zenéljen neki. Lizzie reakciója: „Mégis mi a f*** folyik itt?!

A lány ezután az utaskísérőkhöz fordult, akik elültették volna, de csak egy normál lábterű helyre. Amikor azt kérte, inkább kérjék meg a férfit, hogy vegye fel a nadrágját, az utaskísérő csak a vállát vonogatta.

Később a férfi fázni kezdett, ekkor először felvette a kabátját, végül pedig a nadrágját is. Lizzie elmondása szerint a másik férfi egyszer sem játszott az ukulelén, de az utazás így is elég bizarr élménynek bizonyult…

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top