Utazás
Szponzorált tartalom

5 nyomós ok, amiért a szervezett utazás mellett tesszük le a voksunkat

Eleget stresszelünk a mindennapokban, miért tennénk a nyaralásunk előtt-alatt is?! Öt nyomós érvet is hoztunk, miért érdemes kipróbálni a szervezett utazást.

Az idei szezon mottója legyen: élvezzétek a családi nyaralást, bízzátok magatokat a szakemberekre! Higgyétek el, nem fogjátok megbánni! Mert a szervezett utazásnak számos előnye van.

1. Hatékony

A szervezett kirándulások legnagyobb előnye, hogy kevés teendővel járnak, a legtöbb dologról a szervező cég gondoskodik, így ti időt, energiát spóroltok. Hatékony, hiszen a szervezők ismerik az adott helyhez kapcsolódó legnépszerűbb látnivalókat, az egyes helyek sajátosságait, így nem nektek kell kideríteni (értékes időt veszítve a kirándulásból), hogy mi is legyen a következő teendő, hanem ehhez segítséget tudnak nyújtani.

2. Kényelmes

Egészen a szállásig fuvaroznak, nem kell foglalkozni a transzferrel, a csomagok cipelésével. Ezenfelül a kirándulásokat is megszervezik helyettetek, szóval nektek csak a láblógatás a legfontosabb feladatotok! Azért ez nem hangzik rosszul, nem?

Tudtad? Az utazási irodák egész évben kínálnak kedvezményes ajánlatokat, amelyek nagyon változatosak: van, hogy ajándék programot vagy biztosítást tartalmaz a csomag, vagy konkrét, százalékos kedvezményt, nagyon sokféle, sok területre kiterjedő változat él, az aktuálisan elérhető legjobb ajánlatokról pedig mindig örömmel nyújtanak tájékoztatást az utazási szakértők.

szervezett utazas, nyaralas

Tedd le a voksod te is a szervezett utazás mellett! Fotó: iStock

3. Egyszerű

Ha nem vagytok biztosak a nyelvtudásotokban, akkor a szervezett utazás a nektek való! Engedjétek el a szorongásaitokat, a szervezett utazás nagy előnye, amellett, hogy mindent megszerveznek helyettetek, hogy a külföldi kirándulások alkalmával általában egy telepített, anyanyelvi idegenvezetőt is biztosítanak, aki veletek tart, és mindenben segít.  

4. Biztonságos

A szervezett utazás alatt a teljes nyaralás során támogatnak. Ha bármi baj adódna, azonnal tudjátok hívni az iroda munkatársait és/vagy a helyi asszisztenciát, akik készséggel állnak rendelkezésetekre.

5. Életre szóló élményt ad

A szervezett utazás során a csoportos kirándulások alkalmával alkalom nyílik egész más korosztályú és hátterű emberekkel beszélgetni, amiből gyakran hosszan tartó barátságok is születhetnek. Sok útitárssal évekig megmaradhat a kapcsolat. 

+1 Kedvezőbb

Mivel a nagyobb irodák sok szobát foglalnak, ezért jelentős kedvezményt kapnak a szállodákban – előfordulhat, hogy egy utazási csomag teljes ára olcsóbb, mint ha egyénileg foglalnátok csak szállást ugyanabba a szállodába, ugyanarra az időszakra (és akkor ehhez még kell a repülőjegy is).  

Tudtad? Vannak olyan, kiemelt minőségű, remek elhelyezkedésű, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó szállodák is, melyek fix, többéves együttműködésen alapuló szerződéseik mentén csak irodákon keresztül értékesítik a kapacitásaikat, laikusként, egyénileg nem foglalható náluk szoba!

Summa summarum: ha szervezett utazás mellett döntötök, mindenképpen jól választotok, hiszen ezzel nagyon sok gondot vesztek le a saját vállatokról: nem kell szervezkedni,  az igényeiteknek megfelelő, minden szempontból ideális utazás kiválasztásában tapasztalt szakértők segítenek, így nektek elég csak kiválasztani az utazást, befizetni az utazás árát, és nincs is már teendő, mint várni az indulás napját.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top