Utazás

Gasztroest Budapest Ibizáján

Június 13-án vízparti gasztronómia muri lesz a Lupán, főszerepben a strandkaja. A belépő este 7-től ingyenes.

Az I. Lupa Beach Gasztro Est bemutatja a „tengerpart” sokszínű gasztronómiai kínálatát, melyben az egyes vendéglátók különböző finomságokkal csalogatják a közönséget. „A kulináris kalandok mellett ne csodálkozzunk, ha a pult mögött ismert emberek szolgálják fel a kért ételt. Természetesen a tónál található büfék, éttermek és koktélbárok egész szezonban elérhetőek lesznek, és az esti órákban már belépőjegy nélkül, ingyenesen is meglátogathatók, de a nyár folyamán rendszeresen szervezünk majd olyan eseményeket, ahol a Lupa gasztronómiai kínálatára szeretnénk felhívni a figyelmet” – mondja Gerendai Károly, a Lupa „élménycentrum” alapítója. Budapest Ibizája tehát nem csupán szabadidő- és sportközpont, hanem próbálja a vendégek gasztronómiai igényeit is kielégíteni. A strandon több mint 20 vendéglátóegység van a vegán saslikostól a halasig. 

A LUPA Beach „gasztrosétányán” egyszerre ott vannak a tipikus strandételek és a különlegesebb fogások: mások mellett Budapest egyik legjobb burgerese,  görög recept alapján készült gyros, grillbár, thai konyha, igazi olasz pizza – amit csak szem s száj kívánhat. A vízparti bárok és beach klubok is nagyon színes választékot kínálnak a kávézótól a koktélbárokon át a Divinobeach bárjáig vagy a Costes Beach Clubban elfogyasztható éttermi fogásokig.

Az I. Lupa Beach Gasztro Esten Gesztesi Károly fagylaltot kínál, Kembe Sorel színész-műsorvezető sört csapol, Legerszki Krisztina a Coke Lounge-ban készíti a koktélokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top