Utazás

Túl vulgárisra változtatta a nevét, nem kapott útlevelet

Háromszor is megtagadták az útlevele kiállítását a brit férfinak.

Egy cornwalli férfi nem hagyhatja el az Egyesült Királyságot, mert túlságosan vulgárisnak találták a nevét, ezért nem kapott útlevelet. Ráadásul mindez a férfi hibája.

Pár évvel ezelőtt Kenny Kennard egy Fu szócska hozzáadásával megváltoztatta a vezetéknevét Fu-Kennardra, ami kimondva úgy hangzik, mint hogy fuckin’ hard (k***a nehéz).

Annak idején biztos jó poénnak tűnt a névváltoztatás, de nem ez volt a legokosabb dolog. A férfi most úgy érzi, mintha börtönbe zárták volna a saját országában.

Az útlevele kiállítását háromszor is megtagadták, még a parlamenti képviselőjétől is kért segítséget, de hiába. Pedig amikor a jogosítványát csináltatta, nem volt semmi gond, így abban bízott, az útlevél megszerzése is simán fog menni.

Csakhogy a brit belügyminisztérium szabályzata szerint nem lehet olyan nevekre útlevelet kiállítani, amelyek felháborodást okozhatnak, vulgárisak vagy káromkodást tartalmaznak.

Mindezek ellenére Fu-Kennard közölte, esze ágában sincs visszaváltoztatni a nevét, mert szereti, és az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas legyen. Amúgy meg jót röhög az egészen.

(LADBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top