Utazás

Elege lett mindenből a ráktúlélő nőnek, és nekiindult a világnak – azt állítja, újjászületett

Ez volt a legjobb ajándék, amit adhatott magának.

Az elmúlt 7 évben elváltam, új vállalkozást alapítottam, éjjel-nappal güriztem, háromszor költöztem, mellrákot diagnosztizáltak nálam, annak a legyőzéséhez két és fél évig agresszív kezelést folytattak rajtam” – vázolja az elmúlt időszakot Denise Albert, akinek nemrég elege lett, ezért vett egy egyirányú repülőjegyet Portugáliába. Semmi nem volt előre megtervezve.

Útja során kezdett visszatalálni saját magához, több országot is meglátogatott, majd megismerte a Flash Pack céget, amely az egyedül utazóknak szervez programokat, utazásokat. Úgy döntött, csatlakozik hozzájuk.

„Így végül 19 idegennel utaztam – meséli –, akikkel gyorsan barátokká váltunk. Volt köztünk középiskolai igazgató London északi részéről, egy kardiológus nő Kaliforniából, egy videójáték-programozó az Egyesült Királyságból, egy nővér Buffalóból, egy ingatlanügynök Németországból, egy nemrég végzett orvos, egy nő tőzsdei ügynök Hongkongból és még sokan mások. Rengeteg új embert és nézőpontot ismertem meg, egyszerűen újjászülettem!

Képek: Denise Albert / Facebook

via

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top