Utazás

Nem akarják a lakók, hogy visszaköltözzön a lakásába a férfi, aki az autójában él

László önkormányzati lakása kiégett, teljesen lakhatatlanná vált.

Takács László otthona egy nappal szilveszter előtt gyulladt ki, az önkormányzati lakás teljesen lakhatatlanná vált. A miskolci férfi nem tudott hová menni, ezért az elmúlt éjszakákat az utcán töltötte a kocsijában a kutyájával, onnan járt dolgozni is – számolt be az RTL Klub.

A Facebookon egy csoport is alakult, hogy felajánlásokkal segítsenek Lászlónak, bútorokat, konyhai felszereléseket, háztartási gépeket adtak neki. A házban lakók azonban nem akarják, hogy a férfi visszaköltözzön, ezért aláírásokat gyűjtenek.

A lakók azt mondják, László rengeteg lomot halmozott fel az otthonában, ami veszélyes, például autógumit, gázpalackot tartott a lakásban. A tűzről egyelőre annyi derült ki, hogy a vezetékek izzottak fel, a lángok először az előszobában csaptak fel.

Az önkormányzat közölte, gondoskodnak László ideiglenes elhelyezéséről, előkészítettek egy másik lakást, ahová egy napon belül beköltözhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top