Utazás

Ő Tora, az „utazó macska”, aki már 43 államban járt kamionos gazdijával – fotók

Nyolchetes kora óta „kamionozik” a cicus.

Tora, a cuki macska már majdnem az összes amerikai államban járt, pedig még csak egyesztendős. A skót macska egyszerűen imád gazdija, David Durst teherautójának anyósülésén utazni. Eddig ő és Dave 43 államban voltak együtt, és  Instagramjukon minden célállomásukon posztolnak egy fotót. 

Fortó: Toratravels / Instagram

A 24 éves férfi eleinte vacillált azon, hogy befogadja-e Torát, hiszen félt, hogy a cicának nem lesz jó az életminősége, mivel folyamatosan úton lenne. A tenyésztő azonban elküldött egy fotót a nyolchetes Toráról, és David azonnal tudta, megtalálta tökéletes útitársát.

„Megkaptuk Torát, és három nappal később már indultunk is az útra. Ő a legbátrabb cica, akit valaha láttam, azonnal megtalálta a helyét a teherautón. Rögtön passzoltunk egymáshoz” – mesélte a férfi. A fennmaradó öt államot még idén igyekeznek meglátogatni.

David elmondta, Tora ki is száll a teherautóból, amikor megérkeznek, különösen a nagyvárosokat szereti. A skót cica teljes magabiztossággal sétál a pórázon.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top