Utazás

A közösségi média új sötét bugyra: titokban videózzák a csókolózó párokat

GDPR, személyiségi jogok magánélet, diszkréció vagy valami? – Nagyon kellemetlen, ami most a repülőgépeken, majd az Instagramon és a többi közösségi oldalon történik.

Egy utas az egyik Los Angelesből induló repülőjáraton felvételt készített az előtte ülő, szenvedélyesen csókolózó párról, majd megosztotta a videót – persze a pár engedélye és beleegyezése nélkül – az Instagramon.

A követők egyfelől osztották a véleményt, miszerint zavarba ejtő illetlenség egymást nyalni-falni mindenki szeme láttára, például egy fapados járaton. Ugyanakkor a titokban videózó azt is vastagon megkapta, hogy ugyanilyen helytelen viselkedés másokat tudtukon kívül, főleg ilyen intim helyzetben levideózni.

Az egyik felvétel a csókról az Instagram Loaltitude nevű csatornáján landolt, ahol egészen izgalmas kommentek születtek: 

  • Volt, aki megjegyezte, hogy ez igencsak hosszú út lesz.
  • Más a felvétel készítőjét arra biztatta, hogy a jelenet láttán ne bosszankodjon, inkább csatlakozzon. 
  • Az igazán rosszindulatúak felvetették, hogy rájuk kell tüsszenteni, majd azt mondani, hogy koronavírus.
  • Majd az udvarias emberi kommunikációban nem, cserébe a keményebb megoldásokban hívők hozzátették, hogy kezdje el hátulról rugdosni a széküket.
  • A Valentin-nap közeledtével a szerelem és a béke harcosai azt javasolták, örülni kell más boldogságának, ezért ne törődjön velük, vegyen elő egy könyvet, vagy nézzen ki az ablakon, és gyönyörködjön a tájban, illetve a felhőkben.
  • Akik pedig tisztában vannak azzal, hogy manapság mit szabad és mit nem, illetve a személyiségi jogok és a privát szféra mit jelentenek, figyelmeztették a felvétel készítőjét, hogy beteg dolgot tett, és azonnal távolítsa el a felvételt.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top