nlc.hu
Utazás

Miniautóval szállították a fagyasztóládát

Hajmeresztő: miniautóval szállították a fagyasztóládát

Úgy tűnik, nem csak nálunk fordulnak elő balesetveszélyes sufnimegoldások, ha valami nagy rakományt kell autóval elvinni. A németeknél egy icipici kocsiba tuszkoltak egy hűtőládát.

Hajmeresztő szállítási megoldáson kaptak egy autóst a németországi Ludwigsburg rendőrei. Arról kaptak bejelentést, hogy egy Smart túlméretes rakománnyal halad Karlsruhe irányába az A8-as autópályán – vette észre a Bp-i Autósok Közössége.

A rendőrök meg is találták az autóst, és kiszedték a forgalomból. Kiderült, hogy az autó nem egy Smart, hanem egy Chevrolet Spark, ami valamivel nagyobbacska autó, de azért így is leesett az álla a rendőröknek: egy jókora fagyasztóládát tuszkoltak a kocsi csomagtartójába.

Miniautóval szállították a hűtőládát

Hajmeresztő módon szállították a miniautóval a hűtőládát (Fotó: Facebook/Polizei Ludwigsburg)

A rendőrségi fotókon látszik, hogy túlzás azt állítani, hogy a fagyasztóláda a csomagtartóban volt. Ránézésre legalább a háromnegyede kilógott, és csupán egyetlen kötéllel rögzítettek.

Még több hajmeresztő szállítás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top