nlc.hu
Utazás

Hőlégballon-baleset

Halálos hőlégballon-baleset: születésnapjára kapta az utat az áldozat

Az 59 éves nő a születésnapjára kapta a hőlégballonos sétarepülést. Férje tehetetlenül nézte végig a tragédiát a földről.
Hőlégballon

Mint arról beszámoltunk, ember meghalt, hárman megsérültek szombaton, miután Fejér megyében egy hőlégballon kigyulladt, majd lezuhant

A Bors azt írja, hogy születésnapi ajándék volt a tragikus végű sétarepülés. Az egyórás utazás után Kajászó és Vál között szálltak volna le, ám elkezdett szivárogni a gáz, ami belobbant.

A hatalmas hő hatására a hőlégballon ismét a magasba emelkedett, kigyulladt, egy gázpalack felrobbant, az 59 éves Hajnalka pedig szörnyethalt. Összeégett holttestére a lezuhant ballon közelében találtak rá. Ötven métert zuhanhatott a lángoló kosárból a robbanás után.

A ballon kapitánya és két huszonéves lány utasa – akik nem ismerték a kizuhant asszonyt – még időben, a föld közelében ki tudtak ugrani. Őket súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

A lap információi szerint az 59 éves asszony ajándékba kapta a hőlégballonozást az 59. születésnapjára a családjától. A tragédiát az elhunyt nő férje tehetetlenül nézte végig a földről, összeomlott a látottaktól.

Jelenleg vizsgálják, hogy mi okozta a balesetet. Úgy tudni, a ballont irányító férfi nagyon tapasztaltnak számít, 20 éve dolgozik a szakmában, és eddig sosem történt vele hasonló.

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top