nlc.hu
Utazás

Szabadnapos rendőrök halálos autóbalesete

Halálos baleset: szabadnapos rendőrök karamboloztak frontálisan

Mindkét autóban szabadnapos rendőrök ültek, amikor összeütköztek Nagyhegyesnél. Egyikük nem élte túl a balesetet.

Halálos autóbaleset történt szombat délután egy balesetben a 33-as főút hajdú-bihari szakaszán, a 93-as kilométernél. Eddig tisztázatlan okból összeütközött két, ellentétes irányban haladó személykocsi, a balesetben egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek.

A RTL Híradó információi szerint egy rosszul sikerült előzés miatt ütközött össze egy kisautó és egy terepjáró Nagyhegyesnél. Egy 40 év körüli, többgyermekes családapa a helyszínen életét vesztette. A csatorna úgy tudja, rendőr volt, de nem volt szolgálatban, és rendőr ült a másik autóban is.

Halálos autóbaleset Nagyhegyesnél

Összeroncsolódott járművek 2020. szeptember 19-én a 33-as főúton, Nagyhegyes és Debrecen között, ahol két személyautó frontálisan összeütközött. A balesetben egy ember a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe, ketten megsérültek (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Az áldozat autójában egy nő is ült, úgy tudni, a férfi közeli hozzátartozója. Ő és a másik autó vezetője életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A baleset körülményeit a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt elrendelt nyomozásban vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top