nlc.hu
Utazás

Egy chicagói reptéren bujkált a koronavírus elől

Annyira félt a koronavírustól, hogy három hónapig nem hagyta el a repteret

Heteken át nem bukott le, most viszont bíróság elé kell állnia.

Letartóztatták azt a kaliforniai férfit, aki állítása szerint három hónapon keresztül azért nem hagyta el a chicagói O’Hare nemzetközi repülőteret, mert nagyon félt attól, hogy elkaphatja a koronavírust, ha újból repülőre ül, írja a Fox News.

Aditya Singh október 19-én érkezett Chicagóba, és hetekig senki nem vette észre, hogy illetéktelenül tartózkodik a reptéren. Pár nappal ezelőtt azonban a United Airlines két alkalmazottja megkérte, hogy azonosítsa magát, és a férfi fel is mutatott egy belépőkártyát, ami természetesen nem a sajátja volt, hanem egy reptéren dolgozó férfié, aki egyébként október 26-án jelentette is, hogy eltűnt a kártya.

A United Airlines munkatársai azonnal hívták a rendőrséget, ők pedig őrizetbe vették Aditya Singh-t. Állítása szerint a belépőkártyát csak úgy találta, és a többi utas segített neki ételhez jutni. A férfinak január 27-én kell majd megjelennie a bíróságon, az óvadék összegét 1000 dollárban állapították meg.

A Chicago Tribune információi szerint a férfi vendéglátós diplomával rendelkezik, de jelenleg munkanélküli, Los Angelesben lakótársakkal él, és büntetlen előéletű. Hogy pontosan miért utazott Chicagóba, az nem derült ki.

Repülőtér

Forrás: Pixabay

Még több fura reptéri történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top