nlc.hu
Utazás

Videó a Loch Ness-i szörnyről

Ezúttal ketten is látták a Loch Ness-i szörnyet – videó

Szerinted is a legendás szörny látható a videón?

Újabb „bizonyítékot” közöltek a Loch Ness-i szörny létezéséről a lelkes szörnyvadászok – írja a 24.hu.

Újra látták a Loch Ness-i szörnyet

Loch Ness, Skócia (Fotó: Unsplash)

Egy amerikai nő, Kalynn Wangle január 11-én az Urquhart-öböltől közvetítő webkamerán fedezte fel a szörnyet: a félhomályban egy V-alakú kiemelkedést vett észre a vízben, ami állítása szerint legalább három méter hosszúságú lehetett. A jelenség néhány másodpercig volt látható, mielőtt eltűnt a vízben. A nő a felvételek többszöri visszanézése után teljesen biztos benne, hogy a szörnyet látta.

Január 19-én a szörnyre már régóta vadászó ír férfi, Eoin O’Faodhagain vélte látni a rajongók körében csak Nessie-nek becézett élőlényt. Ő is a vízből kiemelkedő definiálhatatlan alakról számolt be, ami a tó vizét is felkavarta a megjelenésével. Három nappal később, január 22-én állítólag újra látta a szörnyet, nagyjából ugyanazon a helyen, ahol korábban is.

A skót állam is nagyon örül annak, hogy újra „felbukkant” a szörny, ami évente átlagosan 41 millió fonttal dobja meg a skót turizmust. 

Szerinted is a szörny látható a videón?

Még több szörny az nlc-én

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top