nlc.hu
Utazás

Ingyen repülést nyerhetnek a beoltottak Ausztráliában

Egy évig ingyen repülhetnek a szerencsés beoltottak Ausztráliában

Elég rosszul halad az oltási program Ausztráliában, a Quantas légitársaság nyereményakciót hirdetett a beoltottaknak.
Quantas légitársaság gépe

Ausztráliában nem halad túl jól a koronavírus elleni oltások beadása, a friss adatok szerint eddig csak a lakosság 15 százaléka kapott legalább egy vakcinát. Most egy szokatlan akcióval szeretnének javítani az oltási kedven.

A Quantas ausztrál nemzeti légitársaság nyereményjátékot hirdetett a beoltottaknak. A várhatóan júliusban induló akcióban legalább 10 négyfős család utazhat egy évig korlátlanul a Quantas és a Jetstar járatain. Ráadásul a nyeremény mellé egymillió Accor-pont is jár, amelyeket az ország 400 Accor hoteljében használhatnak fel.

A Quantasnak nem ez az első ilyen nyereményjátéka, múlt héten jelentették be, hogy a beoltott utasok között törzsutas pontokat és utazási utalványokat sorsolnak ki.

A légitársaságnak természetesen elemi üzleti érdeke, hogy minél előbb újrainduljon a nemzetközi légi forgalom, ezt maga a vállalat sem tagadja. Korábbi kormányzati nyilatkozatok szerint Ausztrália határai akár jövő év közepéig is zárva maradhatnak, de a pontos dátum a beoltottak számától függ.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Quantas/Kurt Ams)

Különleges oltási akciók:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top