nlc.hu
Utazás

Túlette magát Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs: “Éjjel 2-ig könyörögtem az életemért a szállodában”

Nagyon rosszul volt a rádiós.

A tavalyi siker után Balázsék megismételték a hajós túrájukat: a Rádió 1 műsorvezetői péntek reggel a Balaton közepéről jelentkeztek be az éterbe, miközben a Siófok nevű emeletes hajóval szelték a hullámokat. A körútra 300 hallgatót is magukkal vittek – számolt be az Index.

Sebestyén Balázs

Kikészítette Sebestyén Balázst a stábvacsora – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Sebestyén Balázs saját kocsival ment le a Balatonra, és bár a legutóbbi balatoni útján nem volt túl szerencsés, hiszen kifogyott a benzinből, most azonban nem volt semmi probléma a lejutással. “Dugómentesen jöttünk. Benzinem is volt, tankoltunk” – mesélte nevetve a portálnak Sebestyén Balázs, aki hamarosan a Nyerő Páros új évadában tér vissza a képernyőre.

A rádiósnak az éjszakája azonban már nem volt ilyen kellemes: miután elfogyasztotta a vacsoráját, többórás szenvedés következett. “Elmentünk kajálni a stábbal, (…) viszont én este 6 után már nem szoktam enni. (…) Itt meg fél tízkor olyat kajáltunk, hogy éjjel 2-ig könyörögtem az életemért a szállodában, hogy valaki segítsen. (…) Brutál jó estét töltöttünk együtt, de én majdnem meghaltam. Egyszerűen nem vagyok ehhez szokva” – vallotta be Sebestyén Balázs.

Olvass még Sebestyén Balázsról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top