nlc.hu
Utazás

Búcsúzik a nyár: érkezik az őszi időjárás

Érkezik az őszi időjárás, eső, viharos szél is várható

Búcsúzik a nyár, jön az őszies időjárás.

A mai nappal hidegfront éri el hazánk térségét: megnövekszik a felhőzet; és eleinte csak északon és nyugaton, napközben már máshol is várható eső, zápor. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen erősödik meg. 19 és 32 fok között alakul a hőmérséklet.

eső, időjárás

Fotó: Pexels

Egészen holnap reggelig a déli és a keleti vidékeken számíthatunk még esőre, majd csökken a felhőzet. Napközben északkeleten lehetnek záporok, zivatarok. 24-25 fok körüli értékekre számíthatunk. Sokfelé lesz élénk az északnyugati szél.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a teljes országra elsőfokú riasztást adott ki. Az elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat.

Kedden is velünk marad az erősen felhős ég. Eleinte délen és keleten lehet további csapadék, majd elszórtan fordulhatnak elő záporok, és élénk marad az északnyugati légmozgás. A hőmérséklet 24-25°C körül fog alakulni.

Fotó: Pexels

(via)

Mi a helyzet a klímaváltozással?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top