nlc.hu
Utazás

Már 60 kilót fogyott Rebel Wilson

Rebel Wilson megmutatta, hogy néz ki hatvan kilós fogyás után – képek

Rebel Wilson szombaton osztott meg egy szelfi videót az Instagram-sztorijában, amelyen döbbenetes, 60 kilós fogyásával büszkélkedett.

A 41 éves Rebel ausztrál stand-up komikus, színésznő, producer és író, ismerős lehet a Tökéletes hang, Harmadnaposok, Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap, Hogyan legyünk szinglik?, illetve az Agyas és agyatlan című filmekből.

Rebel Wilson, fogyás, szelfi

Így néz ki a színésznő hatvan kiló fogyás után.
Fotó: Instagram/Rebel Wilson

Ahogy azt egy korábbi cikkünkben bővebben megírtuk, a színésznő több mint 100 kilót nyomott, de tavaly megfogadta, hogy az év végére 75 kilót mutat majd csak alatta a mérleg. Közel 30 kilós fogyása után júniusban egy interjújában azt is elárulta, milyen diétát követ. Rebel arról is beszélt a nyilvánosság előtt, hogy megelégelte a plusz kilókat – állítása szerint a filmszerepei miatt az elmúlt években folyamatosan megtiltották neki a fogyást – és úgy döntött, hogy 2020 az egészség éve lesz. Ki is tartott elhatározása mellett és a Mayr-kúra segítségével elérte az álomsúlyát 2020 novemberére, de úgy néz ki, hogy tovább is van még, hiszen azóta ennek a duplája olvadt le róla.

Ez pedig egy fotó 2020 februárjából:

Még több nagy fogyás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top