nlc.hu
Utazás

E-rollerrel az autópályán

Vannak, akik nem fogják fel, hogy nem lehet rollerezni az autópályán

Mostanában egyre gyakoribb, hogy rollerrel vagy kerékpárral közlekednek az autópályákon.

A Bpiautosok.hu tette közzé azt a videót, amint egy elektromos rolleres látható, ahogy az M3-as autópályán a leálló sávban közlekedik. Egyre több őrült kísérti meg a halált kétkerekűvel a hazai sztrádákon – fogalmaz a Blikk.

Vannak, akik nem fogják fel, hogy nem lehet rollerezni autópályán

Vannak, akik nem fogják fel, hogy nem lehet rollerezni autópályán (Fotó: Unsplash)

Azonban nemcsak az e-rolleresek ámokfutnak az autópályákon, vagy a forgalmas közutakon. Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a Szentendrei út közepén, a hatalmas forgalomban, a száguldó autók között sétált egy nő egy fonott bevásárlókosárral, és csak a szerencsén múlt, hogy nem gázolták halálra.

Nem sokkal azelőtt pedig egy öltönyben, kézitáskával sétált az M3 bevezető szakaszán egy férfi.

Ezekhez az incidensekhez képest talán nem is akkora hír, hogy valaki az M3-as sztrádán elektromos rollerrel közlekedett, óriási veszélyt jelentve magára és a közlekedésben résztvevőkre.

 Még a nyáron a Magyar Közút Nonprofit Zrt. gyorsforgalmi utakat figyelő kamerái készítettek azt a felvételt, amin az látható, hogy egy őrült az M1-es autópályán rollerezik. A szabálysértőt akkor nem sikerült elkapni, s talán nem is fogta fel, mennyire veszélyes manővert hajtott végre – írja a Blikk.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top