nlc.hu
Utazás

Gelencsér Timi a Maldív-szigeteken nyaral

Gelencsér Timi vadító bikiniben pózol a Maldív-szigeteken, Epres Pannival is készült közös kép

A Dancing with the Stars után egyből elutazott.

Egy héttel ezelőtt ért véget a Dancing with the Stars, amelynek a háttérműsorában Gelencsér Tímea volt a műsorvezető. Bár ezúttal nem táncolt, ő is végigkövette az összes adást, amiért úgy érezte, kijár neki egy kis munkával összekötött pihenés. A szépségkirálynő műsor után egyből a Maldív-szigetek felé vette az irányt.

Gelencsér Timi brutálisan jó formában van, ezt a rajongói is megjegyezték a kép alatt. Mint kiderült, nem egyedül utazott, hanem a Miss Balaton stábjával, ugyanis idén ezen a csodálatos helyen fotózzák a lányokat. Két mentortársával, Epres Pannival és Iszak Esztivel is megosztott egy közös képet.

iszak gelencsér epres

Miss Balaton fotózás a Maldív-szigeteken

Iszak Eszti hosszabban is kifejtette az utazás célját. „Jó hosszú út után megérkeztünk a Paradicsomba a csapatával, ugyanis itt fotózzuk a lányokkal az idei naptárat! El sem hiszem, milyen szerencsés vagyok, hogy év elején a szerelmemmel lehettem ezen a csodás helyen (aki ráadásul itt kérte meg a kezem), most pedig a legjobb csapattal tölthetek el itt egy hetet, olyan emberekkel, akikkel élmény minden egyes beszélgetés és minden eltöltött perc!” – írta.

gelencsér timi

Gelencsér Timi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top