nlc.hu
Utazás
Kiborult az Exatlon játékosa

Exatlon All Star: Durván kiborult Szabó Dorka

Szabó Dorka betegség miatt nem futott az Exatlon egyik játékában, amit a Bajnok csapat nem tartott fair lépésnek.

Társai a táborban szembesítették vele, hogy bár ők számítottak a sportoló részvételére, hiszen előre kiválasztották, de Szabó Dorottya – ahogy a versenyzők fogalmaztak – cserben hagyta őket és ez nem volt fair.

szabó dorka exatlon all star

Szabó Dorottya, az Exatlon Bajnok csapatának játékosa (Fotó: smagpix.com)

A versenyző viszont azt nem érti, hogy ha ez tényleg probléma volt a többieknek, akkor miért nem jelezték neki ezt korábban. „Én azt gondolom, hogy mindenkivel meg tudom találni a közös hangot. Azt gondoltam ma estig, hogy minden sínen van és egyre jobban megnyílunk egymásnak, egyre közelebb kerülünk egymáshoz és nekem a mai estével az esett rosszul, hogy utólag próbálunk tüzet oltani és most ez bennem maradt. Hogy akkor most ezt elmondták, de mi lehet még bennük. Most azt érzem, hogy egyet hátra kell lépnem” – mondta a játékos sírva.

Eközben megjelent egy poszt az Instagram-oldalán:

A játékosok szerint is ki kell mondaniuk a hasonló problémákat, hogy ne fojtsák el magukban és generáljanak további feszültséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top