nlc.hu
Utazás

Dugig vannak a wellness hotelek

Teltház van a szállodákban – volt, aki már 2 hónappal ezelőtt lefoglalta a szállást

Alig maradt szabad szoba a hotelekben a hosszú hétvégére.
hotel

Teltház van szinte az összes vidéki szállodában, rengetegen döntöttek úgy, hogy a négynapos ünnepi hétvégét pihenéssel töltik – számolt be a Tények. A hotelekben változatos programokkal készültek a vendégeknek, például kerti partival, ahol hagyományos magyar ízeket lehet megkóstolni, bűvészshow-val, operett gálával vagy éppen szauna szeánszokkal.

Egerben, Bükfürdőn és Gyulán is sokan vannak, a legtöbben kikapcsolódni érkeztek: kirándulnak, gyógyfürdőznek.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének az elnöke szerint nagyon jó a vidéki szállodák telítettsége annak ellenére, hogy az árak szinte mindenhol emelkedtek. „Hatalmas energiaár-emelés, élelmiszerárak emelkedése, az összes szolgáltatás áremelkedése begyűrűzik a komplex szállodai szolgáltatás árába és ezt nyilvánvalóan az árakban érvényesíteni kell, legalábbis egy részét” – mondta el Baldauf Csaba.

A következő hosszú hétvége húsvétkor lesz és nagyon sokan már most lefoglalták a szállást, hogy biztosan kapjanak szobát.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top