nlc.hu
Utazás
Felfújható csónakkal indult felesége után egy vietnami férfi

Felfújható csónakkal indult felesége után, akit 2 éve nem látott – szinte az utolsó pillanatban mentették meg

Eltűnt felesége nyomába szegődött egy vietnami férfi, és ez majdnem az életébe került.

Egy vietnámi férfinak egy thaiföldi halászhajó sietett a segítségére, miután egy felfújható csónakban próbált átkelni az Andamán-tengeren, hogy megkeresse a feleségét. A halászhajó azonnal értesítette a thai királyi haditengerészetet, és úgy döntöttek, segítenek kijutni a partra a férfinak, akinek igencsak fogytán volt az ivóvízkészlete. Sajnos a férfi nem beszélt sem thai, sem angol nyelven, tolmács közreműködésével tudtak csak kommunikálni vele.

Gumicsónak a vízen

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Mint kiderült, a férfi két éve nem tudott kapcsolatba lépni feleségével, és úgy döntött, megpróbál elutazni Indiába, hogy a nyomára akadjon. Sajnos nem sikerült megszerezni a vízumot, így Pattaja városába utazott, ahol megvásárolta a csónakot, és március 5-én útnak indult. Közel 2000 kilométeres út várt volna rá, de 18 nap után sem sikerült túl messzire kerülnie a thai partoktól, és ha ezzel a sebességgel haladt volna tovább, és ha nem jött volna közbe semmi, akkor körülbelül 625 nap alatt érte volna el a célját.

Nem számít, milyen nagy az óceán… nem állhat ennek az embernek és az igaz szerelmének útjába

– osztotta meg a férfi történetét a thai haditengerészet. 

Ami a jövőt illeti, a hatóságok azon dolgoznak, hogy kitalálják, hogyan segíthetnek neki megtalálni a feleségét, és ezen idő alatt ideiglenes szállást biztosítanak a számára.

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top