nlc.hu
Utazás

A világ első növénybarát hotelje

A világ első növénybarát hotelje: ide a kedvenc cserepesedet is elhozhatod

A növények az új háziállatok.

Egy kentuckyi szálloda lehetőséget kínál a szobanövényeket kedvelő turistáknak, hogy elhozzák növényeiket a „világ első növénybarát szállodájába”.

A VisitLEX, a lexingtoni kongresszusi és látogatói iroda az Elwood Hotel & Suites-szal együttműködve különleges kényelmi szolgáltatást kínál a szobanövényeikkel együtt utazó vendégeknek. A növények az új háziállatokká léptek elő – áll a VisitLEX sajtóközleményében.

Az április 8-án induló „Világ első növénybarát hotel élménye” a The Gardener’s Premier Corner Room csomagot kínálja hat lakosztályához. A csomag tartalmazza a Pemberton’s Greenhouses által biztosított növényzetet, egy ingyenes cserepes növényt, a Kentucky Soaps & Such botanikai piperecikkeit és a növényeknek szánt „teát” rózsaszín bögrében.

A földszinti Fiddletree Kitchen & Barban minden vendég részt vehet a „növényközpontú juttatásokban”, beleértve a különleges Garden Mojito koktélt, amely szederszirupból, friss fűszernövényekből és ehető virágokból készül.

„Végül is rengeteg állatbarát szálloda található a világban. Miért ne kínálnánk ugyanazt a vendégszeretetet azoknak a szobanövényeknek, amelyeket az emberek éppúgy szeretnek?” – tette fel a költői kérdést Barbara Jean Josey, az Elwood Hotel & Suites üzletfejlesztési és vendéglátó-értékesítési igazgatója.

 

férfi növénnyel

Fotó: Youtube

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top