Utazás
Szponzorált tartalom

Bükfürdő az egész családé! (X)

A strandélmények, a szaunavilág és az egészségmegőrzés számos relaxáló lehetősége mellé mozival és Közép-Európában egyedülálló élményközponttal egészül ki Bükfürdő turisztikai kínálata a nyári főszezonra: ezzel újabb érv szól a bükfürdői családi nyaralás mellett. Várunk!

Bükfürdő az egész családé! (X)  

          STRANDSZEZON!

A Bükfürdő Thermal & Spa területén 34 medence szolgálja a családi feltöltődést, érdemes a 14 hektáros, arborétumnak is beillő parkban ejtőzni. Aktív és passzív kikapcsolódásnak is hódolhat, aki Bükfürdőre látogat: a csaknem félezer árnyas fa között foci-, kézilabda- és strandröplabdapálya is áll rendelkezésre, a kosárlabda rajongói pedig nemcsak aszfaltos, de vízi kosárlabdapályát is találnak. A legkisebbek gyermekmedencében és vizes játszótéren gyűjthetnek élményeket!

  Bükfürdő az egész családé! (X)  

        EGÉSZSÉG

Amíg a kicsik élvezik a strand adta lehetőségeket, feltöltődhetnek, gyógyulhatnak a felnőttek. Márpedig az utóbbi két évben felértékelődött az egészségmegőrzés. A bükfürdői gyógyvíz gyulladáscsökkentő hatású, köszönhetően nátrium-klorid-tartalmának, és több más ásványi anyagban is, nemzetközi összehasonlításban is rendkívül gazdag a 65 éve feltört büki gyógyvíz.

Bükfürdő az egész családé! (X)

            FÜRDŐZÉS MELLÉ

Péksütemények, kávék, fagylalt, menüebéd is vár a Bükfürdő Thermal & Spa-ban! A strandételek teljes palettáját megtalálod, hogy a gasztronómiában is teljes legyen az élmény Bükfürdőn. A lazító-feltöltő nap után a gyógyvizet kozmetikumok formájában hazavihetik a vendégek, ugyanis arckrémektől testápolókon át tusfürdőkig készülnek kozmetikumok a bükfürdői gyógyvíz felhasználásával. Újdonság a kisvárosban a június elején nyíló mozi a Közép-Európában egyedülálló élményközpontban, a Funcityben. A komplexumban e-gokart-pálya, Formula–1es versenyautó-szimulátor, mozgó életképeket mutató terepasztal is várja majd a látogatókat. Ezekkel pedig a kikapcsolódás új dimenziója nyílik Bükfürdőn.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top