nlc.hu
Utazás

Csonka András életmódváltásba kezd

Csonka András: „Mindig sovány voltam, most elkezdett nőni a hasam”

Szeretne leadni pár kilót.

Csonka András éppen egy tengerjárón nyaral, ráadásul egyedül, hiszen egyik barátja sem tartott vele, de azt mondja, szeretné kiélvezni az élet minden percét, úgyhogy ez sem hátráltatja – szúrta ki a 24.hu. Az élő bejelentkezés alatt többek között arról is beszélt, hogy az utóbbi időben felszedett pár kilót, amin sürgősen változtatni szeretne.

Csonka András

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

„Úgy döntöttem, ahogy hazaérek, teljes renoválás következik. Teljes életmódváltás, mert utálok ránézni a tükörben magamra, hogy én, aki mindig sovány voltam, most elkezdett nőni a hasam. Meg egyáltalán… undorító az egész” – mondta, majd hozzátette, tudja, hogy ez bizonyos kor fölött előfordul, de nem nyugszik bele.

„Nem érdekel, nem csúszhatnak föl. Tudom, hogy vannak kollégáim, akik leszarják, és elhagyják magukat. Főleg a férfiakra gondolok, de ez nem járható út” – jelentette ki Csonka András, aki a nyaralásból hazatérve életmódot vált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top