nlc.hu
Utazás

A Shell öt helyszínen szünetelteti töltőállomásait

A Shell öt helyszínen időszakosan szünetelteti töltőállomásait

A Shell Hungary Zrt. az országban öt helyszínen időszakosan szünetelteti a töltőállomások üzemeltetését augusztus 1-től.

Az ellátásbiztonság érdekében a Shell Hungary Zrt. az országban öt helyszínen időszakosan szünetelteti a töltőállomások üzemeltetését augusztus 1-től, írja az MTI.

Shell benzinkút

Fotó: Getty Images

A rendelkezés a fővárosban a Kálvária téren és a XI. kerületi Hetényi utca 3 szám alatt, valamint Dabason a Pesti úton és Székesfehérváron a Balatoni úton, illetve Pápán a Celli utca 5 szám alatt működő töltőállomásokat érinti.

A dabasi állomáson péntektől ideiglenes üzemszünet lesz. A vásárlók 5-10 kilométeren (Dabas esetén 30 kilométeren) belül találnak másik Shell állomást, így a vállalat üzemanyagát választók ellátása folyamatosan megoldott.

A közlemény szerint a vállalat a mindennapok mobilitásának biztosítása érdekében lépteti életbe augusztus 1-től a működését optimalizáló intézkedést, amely egyben a munkaerőhiánnyal szemben is segítséget jelent.

A MOL-nál pedig két hónapig tartó karbantartási munkálatok kezdődnek a hétvégén a Mol Dunai Finomítójában. A Mol mindent megtesz ugyan, higy a termékkiseést pótolja, ám a hiányt még így sem tudják teljes mértékben fedezni. „A pánikvásárlás és a fölösleges spájzolás csak rontana a helyzeten” – hangsúlyozta a MOL ügyvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top